Hello Future öppnar kontor i Skåne

Hello Future öppnar kontor i Skåne

Hello Future fortsätter växa och stärka sin närvaro i fler delar av landet. Nu är det bara veckor innan vi öppnar vårt första kontor i Skåne, närmare bestämt i Helsingborg. Kontoret blir vårt första söder om Stockholm och vi ser fram emot att ha en större fysisk närvaro för nya och gamla kunder i den här delen av landet.

Öppnar kontoret gör Tobias Eklund, delägare på Hello Future och tidigare baserad på Stockholmskontoret. För Hello Future är det en möjlighet att öka närvaron i en för oss ny del av landet. 

– Det finns flera skäl till att vi valt just Helsingborg, förklarar Tobias. Dels ligger det bra till logistiskt för att nå såväl Västkusten och Skåne som södra Småland. Sen är Helsingborg en intressant stad och kommun, där det händer mycket kring digitalisering för tillfället. Att det är vackert gör ju inte heller något. Och med tanke på att vi får allt mer förfrågningar från den här regionen känns det som att vi behöver etablera en lokal närvaro, även om vi ju blivit väldigt bra på att arbeta och leverera på distans.

Tobias kommer finns på plats från och med mitten av juni. Än är det inte klart vilka lokaler vi väljer, därför tar vi gärna emot tips på en bra miljö för Hello Future i Helsingborg.

Tobias Eklund
Tobias Eklund